Jeg arbejder primært med opskriftsudvikling, madfotografi og konceptudvikling inden for fødevarekommunikation. Udvalgte dele af opgaverne eksekveres på min madblog, Frk. Kræsen, andre dele i kundens egne kanaler. Uanset om du har brug for hjælp med en konkret opgave eller med udvikling af et kommende projekt, så kan jeg hjælpe dig.

Opskriftsudvikling

Jeg kan hjælpe dig med opskriftsudvikling. Du kommer enten med en færdig idé, men mangler opskriften, eller så finder vi fælles ud af, hvordan dine produkter bedst får opmærksomhed. Jeg laver både opskrifter til dine kanaler samt opskrifter, som publiceres på min egen madblog, Frk. Kræsen.

Foto

Jeg kan hjælpe din virksomhed med billeder af mad, restauranter eller opskrifter. Jeg arbejder dagligt med madfoto til min egen madblog, Frk. Kræsen, til bøger og til forskellige virksomheder.

Kommunikationskampagner

Mange af mine kunder vælger en stor pakke – hvor jeg ikke bare udvikler opskrifter eller fotograferer for dem, men hvor vi sammen planlægger en større kampagne, der både kan indeholde kommunikationsstrategier, opskrifter, tekstproduktion, foto og video til deres egne kanaler eller Frk. Kræsen. Med mine 35 000 unikke besøg på Frk. Kræsen har jeg en stærk målgruppe, som jeg gerne deler med mine samarbejdspartners og kunder, hvis der er et match.

Foredrag

Jeg er blevet nomineret til mad+medier-prisen for både Danmark bedste madblog og Danmarks bedste madprofil i sociale medier to år i træk. Efter fem år bag skærmen har jeg stor erfaring om, hvad der virker og ikke virker, når det handler om sociale medier. Jeg holder to forskellige typer af foredrag, der sætter fokus på sociale medier og blogger:

1. Uddannelse-foredrag
Jeg giver virksomheder og organisationer en introduktion til hvilke sociale medier, virksomheder skal kende, og hvordan der arbejdes strategisk online. Virksomhederne får både baggrundsviden og praktiske værktøjer til selv at arbejde videre med sociale medier i fremtiden.

“Linn leverede en veloplagt workshop om sociale medier, tilpasset til og i øjenhøjde med deltagerne – input fra workshoppen har efterfølgende spillet en markant rolle i vores strategi for de sociale medier, som vi nu er i gang med at føre ud i livet. Alt i alt var workshoppen ’spot on’ i forhold til vores konkrete behov.”
– Marc Grønlund, kommunikationskonsulent Væksthus Hovedstadsregionen

2. Inspirations-foredrag
I mit foredrag fortæller jeg historien om, hvordan Frk. Kræsen startede – fra køkkenamatør til kogebogsforfattere. De tilhørende kan få et privat indblik i samt blive inspireret af, når jeg fortæller om, hvordan jeg startede bloggen for at lære at lave mad – og hvordan den voksede sig til en af Danmarks største. Foredraget skal primært inspirere og er mellem 30-60 minutter.

”Linns oplæg om ’mad for dummies’ var meget medrivende, og det var en øjenåbner for alle os, som er vant til at lave mad, men som ikke anede, hvad en blog var. Hendes måde at formidle på gør madlavning til en leg.”
– Anni Jensen, Formand for butiksbestyrelsen, SuperBrugsen Solrød Strand

Referencer:
Nordic Sugar, Bonduelle, M&M’s, Coop, Den Gamle Fabrik, Tysk Vinkontor, FranceAgriMere, MadMad Mad Bodega, Katrine & Alfred, Fausol, VisitVesthimmerland, Scandvision, Nyföretagarrådet Höör, Væksthuset Hovedstadsregionen, Frugtfestivalen med flere.

Vil du vide mere, om hvem jeg arbejder med og hvilke, kompetencer jeg har, er du velkommen til at sende en mail til linn (at) frokenkraesenkommunikation.com eller besøge min profil på LinkedIn.